Georgia Rose Georgia Tactil Tactil Georgia Tactil Rose Rose fq77vR
fbkopen Sporttas merken nl De BESLIST Afbeeldingen beste 50aw77xvn

JURK!

Volgende week, in de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december begint precies om twaalf uur Jeroen’s eerste – ’s nachts in Carré – show met gastoptredens van o.a. Dennis Koop kaarten via http://www.nachtgala.nl!

47 likes, 15 comments ⋅ 4 months ago

 • Jeroen van Koningsbrugge onderbreekt sabbatical voor TV programma, album en concert

  19/04/2016

  JEROEN VAN KONINGSBRUGGE ONDERBREEKT SABBATICAL VOOR TV PROGRAMMA, ALBUM EN CONCERT

  Vandaag starten starten we in de stralende zon van Malibu met de opnames voor het nieuwe RTL 4-programma ‘Jeroen In California – Songs Of Life’, waarin acht bekende muziekvrienden op bezoek gaan bij Jeroen van Koningsbrugge in Malibu. Tijdens hun verblijf in California werken ze elk aan een nummer voor het debuutalbum van van Koningsbrugge dat later dit jaar verschijnt. Voor deze muzikale samenwerkingen met Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, VanVelzen, Bart van der Weide en Dennis Huige (Racoon), Gers Pardoel, Typhoon en Waylon onderbreekt Jeroen tijdelijk zijn sabbatical periode voor drie maanden.

  Het opname proces vormt de basis voor een nieuw TV programma dat vanaf het najaar acht weken lang is te zien bij RTL 4. Jeroen ontvangt elke week een artiest aan de andere kant van de wereld, waarmee hij samen persoonlijke verhalen gaat vertalen naar muziek. Ze gaan op pad voor de nodige lokale uitjes om inspiratie op te doen en verkennen de prachtige omgeving. Daarbij krijgt de kijker een zeer persoonlijke kant van Jeroen te zien, want tijdens elk verblijf is er ook ruimschoots tijd voor intieme gesprekken.

  Het project wordt dit najaar afgesloten met een éénmalig concert. Meer informatie hierover volgt later als het album verschijnt en programma op RTL 4 start.

 • JEROEN SPEELT HOOFDROL IN SCHONE HANDEN

  10/09/2015

  Drugscrimineel Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) kan zich met zijn gezin een rijk leventje veroorloven in Amsterdam-Zuid. Wat hij precies doet, weten zijn vrouw (Thekla Reuten) en twee kinderen niet, of willen ze niet weten. Totdat hij door de politie van zijn bed wordt gelicht. Met zijn tijdelijke arrestatie begint voor allemaal de ellende. Nu te zien in de bioscoop. Bekijk hier de trailer.

 • Zo backpack Mooi Dragon Danny Ik 31 Affenzahn Ben cm g0Uqf77wx
Backpacker Rugzak Baby afbeeldingen Kinderen 10 van kids en beste
 • kids van Rugzak beste 10 Backpacker Kinderen Baby en afbeeldingen YqUOw6 kids van Rugzak beste 10 Backpacker Kinderen Baby en afbeeldingen YqUOw6
Affenzahn Olifant nl pinkorblue Kinderrugzak Ollie Grote vrienden rS7qUr
Affenzahn Ik Affenzahn Ben Mooi Zo Mooi Ik Ben Zo rrvqZ