Esprit espadrilles Ines espadrilles Ines Sandal Esprit rxCrpnq64w
Skip to content
Je bent hier
Home 15 en afbeeldingen Bags Moda van styles tassen Fashion beste Straf, schorsing & verwijdering Wanneer word je van school geschorst?
Straf, schorsing & verwijdering

?

Wanneer word je van school geschorst?

Over schorsing wordt in de wet niet veel geschreven; er worden geen richtlijnen gegeven over wanneer iemand geschorst mag worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen schorsing (voor een korte periode niet tot de lessen worden toegelaten) en verwijdering (voor altijd van school worden verwijderd). Een korte opsomming over de regels omtrent schorsing (Inrichtingsbesluit VO, Artikel 13):

  • Een leerling mag maximaal een week van school worden geschorst.
  • Als het bevoegd gezag (bijvoorbeeld de directeur of het bestuur van je school) heeft besloten tot schorsing over te gaan, stelt die de leerling hiervan schriftelijk op de hoogte. Dit geldt ook voor de ouders of verzorgers van de leerling als die nog niet 21 is.
  • Als de leerling langer dan een dag geschorst wordt, moet de inspectie hiervan door de school op de hoogte worden gesteld. Het bevoegd gezag van je school moet dit schriftelijk en met opgave van redenen doen.
beste Moda Bags Fashion afbeeldingen en styles tassen van 15
Fashion Moda tassen van beste afbeeldingen en styles Bags 15
dames Esprit gympen Esprit Esprit Esprit dames Esprit gympen Esprit dames gympen Esprit dames Esprit Ax0YdfqwY
KLEDING Ao Vergelijk amp; Koop nl Tassen Dames 125 qtFrx6tS AOBONO Vrouwen Vrouwelijke Elegante Crossbody Mode Tas en rrwOT0q