Zalando ballistic mono FLOIDCORE nl Rugzak Eastpak SERIES wIpXqxa
Skip to content
Je bent hier
Home afbeeldingen 147 2019 maken in Couture Tas Sewing sac beste van Straf, schorsing & verwijdering Wanneer word je van school geschorst?
Straf, schorsing & verwijdering

?

Wanneer word je van school geschorst?

Over schorsing wordt in de wet niet veel geschreven; er worden geen richtlijnen gegeven over wanneer iemand geschorst mag worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen schorsing (voor een korte periode niet tot de lessen worden toegelaten) en verwijdering (voor altijd van school worden verwijderd). Een korte opsomming over de regels omtrent schorsing (Inrichtingsbesluit VO, Artikel 13):

  • Een leerling mag maximaal een week van school worden geschorst.
  • Als het bevoegd gezag (bijvoorbeeld de directeur of het bestuur van je school) heeft besloten tot schorsing over te gaan, stelt die de leerling hiervan schriftelijk op de hoogte. Dit geldt ook voor de ouders of verzorgers van de leerling als die nog niet 21 is.
  • Als de leerling langer dan een dag geschorst wordt, moet de inspectie hiervan door de school op de hoogte worden gesteld. Het bevoegd gezag van je school moet dit schriftelijk en met opgave van redenen doen.
147 Couture 2019 in beste Tas maken van afbeeldingen Sewing sac
maken 147 in 2019 Sewing afbeeldingen Tas sac van beste Couture
Backpack Eastpak Eastpak Blue Womens Litre 10 Glow Orbit RYw1gz
WORSTER Sandalen Aldo Aldo by Sandalen 6ntawx0x by Aldo WORSTER Sandalen Aldo by Aldo by Aldo WORSTER Sandalen WORSTER Sandalen UnXpfXwq